dilluns, 12 de maig del 2014

Reunió de debat dels texts el.laborats per la Comissió de Continguts.

Dimarts 13 maig.
Lloc CC Barri Vell
Hora 19:00 hores

Cada persona farà una breu exposició (5 minuts) d'un resum dels texts que ha el.laborat la comissió de contiguts del Procés Constituent.

Email de la Núria Massegú:

de cares a la sessió de dimarts, tot preparant la nostra participació a la Jornada de dissabte, enviem enllaç a la carpeta on hem penjat els diferents Fils de debat per Punts del manifest. hi trobareu Propostes d'acció polítiques concretes que experts de tot el país han anat generant de manera voluntària en aquest temps i proposant al Procés constituent, i que la Comissió de continguts hem anat recollint.

tot i que la resposta política concreta s'ha d'anar adaptant en cada moment històric en funció de la realitat i de les noves necessitats de la societat, ara com ara, quan calgui parlar amb les forces polítiques nosaltres també tindrem una primera proposta programàtica.


a més dels 10 punts originals hi ha els punts 0 i 11 que s'han afegit i que inclouen Textos de debat que s'han rebut sobre temes que no s'adeien amb cap dels Punts.

aquesta és la carpeta amb els diferents Fils de debat:


us agrairem que per al Debat feu servir el sistema de comentaris.

seleccioneu amb el cursor la paraula, expressió o frase que vulgueu comentar, al Menú superior cliqueu Insereix, desprésComenta, afegiu el vostre comentari i després cliqueu Comenta. com podeu veure els comentaris els podeu Editar o Suprimir, i es poden Contestar.


aquests dies la Cristina Pérez de l'Assemblea ha anat filtrant les Propostes Polítiques concretes dels diferents Textos de debat dels Punts. els punts 8 i 9 que falten no els ha agafat ningú de moment. si algú hi està interessat li agrairem continuï amb aquest filtrat de les propostes polítiques.


notes sobre els Fils de debat:
  1. de cares a la trobada de dimarts només hem agafat els Textos de debat (documents de treball) que estaven més avançats en el seu procés de revisió a procesconstituent.cat:http://www.procesconstituent.cat/ca/manifest/documents-de-treball
  2. per a més informació sobre cadascun d'aquests Textos de debat (argumentari, autor, referències,...) els trobareu íntegres a procesconstituent.cat:http://www.procesconstituent.cat/ca/manifest/documents-de-treball
  3. tots els textos rebuts pels diferents grups de treball (i els que es van rebent) i que seran l'objecte de debat la Jornada del 17 de maig a Tarragona es van penjant a mesura que és possible a:wiki.procesconstituent.cat (que després d'haver estat recuperat del darrer atac, aquest matí torna a donar un error).

gràcies i salut,
núria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada