Moviments socials a GironaMesa d'entitats per la Participació
Som un mecanisme de diàleg entre Entitats i Col.lectius, amb l'objectiu d'assolir una dinàmica conjunta basada en la solidaritat, suport, i col.laboració entre els mateixos. Les nostres reunions son els primers Dijous de cada Mes a les 20h a l'Estació Espai Jove de Girona (Sta. Eugènia,17), i estan obertes a tothom qui hi vulgui participar. US HI ESPEREM!

Xarxa pels Drets Socials.
La Xarxa pels Drets Socials de Girona, és una organització ciutadana d'enllaç entre diverses entitats (sindicals, associacions veïnals, ONG solidàries, plataformes de persones afectades i altres), de cara a la promoció de lluites i accions en defensa de l’exercici real per part de tota la ciutadania dels drets socials fonamentals (seguretat social, salut, habitatge, educació i participació en la cultura, treball digne i drets laborals) proclamats a la Declaració Universal dels Drets Humans. 

Coordinadora d'ONG Solidaries.
La Coordinadora d'ONG Solidàries agrupa les entitats solidàries de les comarques gironines i l'Alt Maresme que treballen diverses vessants de les desigualtats Nord-Sud: Cooperació al Desenvolupament, Cultura de Pau, Drets Humans, Educació pel Desenvolupament, Igualtat de Gènere, Immigració i Interculturalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada