dilluns, 2 de juny del 2014

Convocatòria de repulsa a la Monarquia i a favor del República Catalana del 99%.

Ni Joan Carles ni Felip!
República Catalana del 99%! Procés constituent democràtic ja!



L'abdicació del Rei Juan Carlos I és un pas més en la profunda crisis de règim que estem vivint. Totes les principals institucions de l'Estat estan qüestionades: la Corona, el poder judicial i el sistema bipartidista. Tant l'esclat social que va significar el 15M, com les successives mobilitzacions contra les retallades i també el procés sobiranista català, han obert esquerdes a les parets d'un règim que ara, amb l’abdicació del Rei, intentaran de maquillar, però que ja no té credibilitat democràtica.


Les recents eleccions del 25M han mostrat la profunda desafecció ciutadana cap al sistema polític actual. En un moment com l'actual és fonamental que hi hagi la més àmplia mobilització des de baix per demanar un veritable procés constituent democràtic i no una mera operació cosmètica des de dalt. Un procés constituent democràtic en què puguem decidir sobre tot allò que afecta les nostres vides i on puguem decidir quin sistema polític, quin model econòmic, i quin model de societat volem. Un procés constituent on el poble de Catalunya es pugui expressar en lliberat el proper 9 de novembre.  


Estem davant una oportunitat històrica. No l'hem de desaprofitar. Cal demostrar la força de la veu dels carrers i de les places!

Avui, tots i totes a ocupar les places a les 20h!
Concentració a la plaça del Vi del Girona a les 20hores.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada