divendres, 13 de setembre de 2013

Acta de la 5ª Assamblea Procés Constituent de Girona del 5 de setembre 2013

Acta 5ªAssemblea Procés Constituent Girona el dia 5 de setembre de 2013


L'Assemblea estava convocada a  la Marfà, on ens vam reunir unes 26 persones.
Per ordre de rellevància i/o de temps invertit en el debat, es van tractar els següents temes:
1.- Acte amb Teresa Forcades 24 de setembre: D'acord amb la primera reunió mantinguda amb l'Ajuntament de Girona, l'acte es farà, si el temps acompanya, a l'aire lliure, rere el Pavelló de Fontajau (a les Ribes del Ter). Si plogués, tenim a la nostra disposició l'interior del Pavelló.

El mateix dia de l'acte es necessita molta infraestructura humana:
Es calculen que seran necessàries unes 40 persones
L' Oriol apunta els noms i els mails de les persones responsables i que s' han ofert voluntàries per les diferents tasques per poder contactar
a - Gent per recollir i retornar les cadires. . Per recollir s'hi ha d'anar en el moment que l'Ajuntament ho digui, que podria ser al matí o a la tarda. El retorn, aniria més bé fer-lo acabat l'acte. Tant en un cas com en l'altre, es calculen 2 viatges en furgoneta. 
L' Ajuntament pot aportar 300 cadires. Es calcula que en faran falta unes 200 més.
Es proposa comunicar a la gent que preveu assistir a l''acte que es porti la pròpia cadira per així tenir-ne suficients.

b - Un grup d'unes 10 persones de "servei d'ordre", per informar als assistents, de on estan els lavabos, a on es poden adherir al PC, etc, mentre es desenvolupa l'acte.
c - Altres 8/10 persones per estar a les taules que es posaran per informar / distribuir informació, recollir adhesions en paper, samarretes...

d- Es convoca el dia 24 a les 17h als voluntaris  del Pla de l' Estany i la resta d' Assambles davant del Pavelló de Fontajau que vulguin col.laborar amb la organització de l' acte.

e.- Hi ha 2 voluntaris que s' encarregaran de muntar l' equip de so, i video per enregistrar l' acte.

f-Pel que fa a les intervencions, n'hi hauria dues de senzilles prèvies a la de la Teresa. Una en representació de la nostra Assemblea  i una en representació de la Xarxa de Drets Socials que triaria la pròpia xarxa. 
A més, cal una persona que presenti l'acte i cada una de les intervencions.
g-Pel que fa a la propaganda de l'acte, es farà un cartell,l' Eva comenta que no s' ha pogut posar en contacte amb ningú de Barcelona que li faciliti qui li pot passar un cartell model per poder tenir el cartell enllestit amb la rapidesa que es necessita  , també es proposa convocar una roda de premsa pel dia 19 S.
La Marta proporciona el mail de JM Antentas per poder desencallar el tema. 


2.- El PC Girona s'adhereix a Encerclem el Trueta,i a la Xarxa de Drets Socials de Girona i al manifest a favor de la PAH: http://xdsgirona.blogspot.com.es/ 
Es proposa que qui vulgui del PC per la diada de l' 11 de setembre a la manifestació convocada a #encerclemeltrueta vagi de vermelll o amb la samarreta del PC.

3.- S' anomena Dolors Serra com a tesorera del PC Girona.
4.- Samarretes Procés Constituent. Rafael ha portat 50 samarretes de mostra, son nomes de talla d'home.
El preu acordat PVP de venta de cada samarreta serà de 5 euros (el mateix preu que es venen desde BCN + la voluntat (explicant a qui en compri que els 5 euros és preu de cost)
S'acorda demanar 200 samarretes més de diferents talles ( en total en tindrem 250) per tennir-les l' acte del 24 de setembre.


5.- Comunicació interna. Josep comenta  que encara no està solucionat amb Barcelona el tema de com poder convocar descentralitzadament a totes les persones adherides i com compartir les adhesions centralitzades amb les descentralitzades.
6.- Es decideix fer una convocatòria d'Assemblea de la Comissió de Comunicacio pel dimarts dia 17 setembre a les 19h.

7.-La Núria proposa que es publiqui al blog una proposta per treballr els 10 punts del PC amb 10 sessions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada