dimecres, 10 de juliol del 2013

Jornada de Diàlegs múltiples del Procés Constituent

Us fem un recordatori de la Jornada de Diàlegs múltiples del Procés Constituent que se celebrarà el dia 14 de juliol al Col·legi La Salle Bonanova (Psg de la Bonanova, 8-Barcelona), de 10h a 18h

demanem a tothom que faci la inscripció a les Jornades el més aviat millor.

El formulari d’inscripció el trobareu entrant en aquest enllaç:


El termini d'inscripció s'ha ampliat fins el DIJOUS 11 de juliol inclòs.

La gent de Girona que vulgui assistir pot enviar un email a procesconstituentgirona@gmail.com i us posarem en contacte.

Gràcies.

L’horari de la jornada del 14 de juliol és el següent:
 
10h–11h:  Acollida, inscripcions i reconeixement de l’espai.
11–11.20h: Plenari de benvinguda al saló d’actes (Teresa Forcades i Arcadi Oliveres). Presentació de la dinàmica i les normes mínimes per als diàlegs.
11.30h-12.00h:  Reunió a l’espai assignat per a cada punt del Manifest. Cada participant s’adreça al lloc on s’ha inscrit per proposar temes per als diàlegs i fer el programa-agenda de la jornada. Hi haurà un mural amb el programa: temes, hora i sala/espai assignats, persona que el proposa i persona que farà el resum. Al mural s’hi aniran penjant els resums de cada hora perquè es puguin llegir.
12.h-17.00h: Diàlegs simultanis de tots els punts del Manifest. Es crearan 50 diàlegs simultanis en 5 franges horàries d’una hora cadascuna. Cada participant escull els diàlegs als quals vol participar i s’organitza el seu temps de descans i de dinar. Es poden proposar nous temes mentre hi hagi espais i hores buides als programes penjats en els murals.
17.00h-18h: Plenari final i comiat al saló d’actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada